Το καλάθι μου

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€
*Ισχύει για παραγγελίες έως 3 κιλά σε βάρος ή όγκο.
Προϊόντα: {{countCartProducts}}
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Τα άρθρα μας

Τι πρέπει να προσέξεις στην επιλογή αντηλιακού

Τι πρέπει να προσέξεις στην επιλογή αντηλιακού

Και ποιος δε θέλει το καλοκαίρι να κάθεται κάτω από τον ήλιο και να του φτιάχνει η διάθεση και μόνο κοιτώντας τη θάλασσα; Το νερό έχει γενικά πολύ χαλαρωτική διάθεση και η θέα του μαζί με την καλοκαιρία μόνο θετική επίπτωση μπορεί να έχει στην ψυχολογία σου. Θυμήσου όλες εκείνες τις καλοκαιρινές στιγμές και την ξεγνοιασιά με την οποία έχεις συνδέσει το καλοκαίρι. Όλες τις βόλτες πριν πέσει ο ήλιος και φορώντας το μαγιό στην παραλία.


Φυσικά και μιλάμε για ένα υπέροχο σκηνικό, όμως, αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάς είναι ότι για να το απολαμβάνεις με ασφάλεια πρέπει πάντα να φοράς αντηλιακό. Πολύς κόσμος έχει εσφαλμένα την αντίληψη ότι το αντηλιακό είναι μόνο την παραλία, αλλά οι υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου μπορούν να βλάψουν το δέρμα σου ακόμα κι όταν περπατάς στον δρόμο, χωρίς καν να το καταλαβαίνεις. Όπως βλέπεις, η αγορά ενός αντηλιακού είναι επιτακτική ανάγκη για να μπορείς να προστατεύσεις το δέρμα σου από εγκαύματα και πρόωρη γήρανση.

Τι πρέπει να προσέχεις πριν το αγοράσεις;

  • Πρόσεξε στο μπουκάλι να αναγράφεται ότι έχει προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB. Οι πρώτες είναι αυτές που σχετίζονται με τη γήρανση και τα σημάδια του δέρματος, ενώ οι δεύτερες με το έγκαυμα. Όσο περισσότερο εκτίθεσαι απροστάτευτη σε αυτές, τόσο περισσότερο αυξάνεις τις πιθανότητες για δημιουργία καρκίνου.
  • Τι SPF να επιλέξεις: Οι δερματολόγοι και οι ειδικοί προτείνουν αντηλιακά με δείκτη προστασίας τουλάχιστον 30. Αυτό συμβαίνει γιατί το SPF 30 μπορεί να μπλοκάρει το 97% των UVB, ενώ το SPF 30 to 93%.
  • Λάβε υπόψιν τον τύπο του δέρματός σου. Αν έχεις λιπαρό ή ξηρό δέρμα, αν πάσχεις από ακμή ή αν το δέρμα σου είναι ευαίσθητο, επίλεξε τα αντίστοιχα προϊόντα κάθε κατηγορίας. Μην φτιάχνεις το ένα θέμα, αλλά χαλάς το άλλο.
  • Διάλεξε τη μορφή ανάλογα με το γούστο σου. Οι λοσιόν είναι πιο παχύρρευστα προϊόντα, την ίδια στιγμή που το σπρέι είναι πιο ελαφρύ, απλώνεται με μεγαλύτερη ευκολία κι απορροφάται πιο εύκολα από το δέρμα.

 

Copyright © 2024 geapharmacy.gr
Inspirational Creation by Advisable
Powered by Ecommercen