Το καλάθι μου

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€
*Ισχύει για παραγγελίες έως 3 κιλά σε βάρος ή όγκο.
Προϊόντα: {{countCartProducts}}
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Τα άρθρα μας

Τι πρέπει να κάνεις ως ενήλικας για να διατηρήσεις την καλή στοματική υγεία;

Τι πρέπει να κάνεις ως ενήλικας για να διατηρήσεις την καλή στοματική υγεία;

Το πλύσιμο των δοντιών το παίρνουμε ως μία δεδομένη κίνηση που ακολουθείς πρωί βράδυ ή έστω μετά από κάθε γεύμα. Είναι βασικός και θεμελιώδης κανόνας της στοματικής υγιεινής και δεν πρέπει με τίποτα να τον αμελείς, αν θέλεις να κρατήσεις την οδοντοστοιχία σου γερή για πάντα.

Φυσικά το πλύσιμο των δοντιών μόνο του δεν αρκεί για να γίνει αυτό. Τι άλλο μπορείς να κάνεις; Υπάρχουν κάποια tips που μπορείς να ακολουθείς και ιδού τι άλλο μπορείς να κάνεις για μια σωστή και καλή στοματική υγιεινή.

-Χρησιμοποίησε στοματικό διάλυμα και βούρτιζε τα δόντια σου με φθοριούχο οδοντόκρεμα.

-Βούρτσισε τα δόντια σου δύο φορές την ημέρα kαι χρησιμοποίησε οδοντικό νήμα ανάμεσα στα δόντια σου για να αφαιρέσεις την οδοντική πλάκα.

-Επισκέψου τον οδοντίατρό σου τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο ακόμη και αν δεν έχεις τα φυσικά σου δόντια ή έχεις τεχνητή οδοντοστοιχία.

-Μην καπνίζεις και περιόρισε την κατανάλωση των αλκοολούχων ποτών.

- Εάν έχεις διαβήτη, προσπάθησε να διατηρήσεις τον έλεγχο της νόσου. Αυτό θα μειώσει τον κίνδυνο για άλλες επιπλοκές, συμπεριλαμβανομένης της νόσου των ούλων. Η θεραπεία της ουλίτιδας μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του επιπέδου σακχάρου στο αίμα σου.

-Εάν παίρνεις κάποια φαρμακευτική αγωγή η οποία σου προκαλεί ξηροστομία, ζήτησε από τον γιατρό σου να σου το αλλάξει με κάποιο που δεν σου δημιουργεί τέτοιο θέμα. Εάν δεν μπορεί να αποφευχθεί η ξηροστομία, πίνε άφθονο νερό, φάε τσίχλες χωρίς ζάχαρη και απόφυγε προϊόντα καπνού και αλκοόλ.

Copyright © 2024 geapharmacy.gr
Inspirational Creation by Advisable
Powered by Ecommercen