Το καλάθι μου

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€
*Ισχύει για παραγγελίες έως 3 κιλά σε βάρος ή όγκο.
Προϊόντα: {{countCartProducts}}
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Τα άρθρα μας

Τα πιο εύκολα και υγιεινά σνακ για το καλοκαίρι!

Τα πιο εύκολα και υγιεινά σνακ για το καλοκαίρι!

Καλοκαίρι σημαίνει παραλία, βόλτες, παγωτά, σουβλάκια και διακοπές. Καθώς αυτό τον καιρό βρίσκεσαι σχεδόν όλη την ώρα εκτός σπιτιού, τα σνακ μπορεί να αντικαταστήσουν εντελώς τα γεύματά σου. Το πρόβλημα είναι ότι πολλά σνακ, όπως τα παγωτά, τα γλυκά και τα ανθρακούχα αναψυκτικά δεν περιέχουν τις βιταμίνες, τα ιχνοστοιχεία, τις πρωτεΐνες και τις φυτικές ίνες ενός κανονικού γεύματος. Για αυτό το λόγο σου προσφέρουμε τις πιο υγιεινές επιλογές σε σνακ που μπορείς να πάρεις μαζί σου, όπου και αν βρίσκεσαι.


Ποπ κορν
Ο όγκος του ποπ κορν θα σε κρατήσει χορτάτο, ενώ είναι 100% ολικής άλεσης και σου προσφέρει πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικά. Μία έρευνα έχει αποκαλύψει ότι μερικά ωφέλιμα αντιοξειδωτικά, οι πολυφαινόλες, έχουν μεγαλύτερη συγκέντρωση στο ποπ κορν από αυτή που έχουν σε φρούτα και λαχανικά. Μία μερίδα από 3 κούπες απλού ποπ κορν περιέχει 100 θερμίδες, 3 γραμμάρια φυτικών ινών και σχεδόν 3 γραμμάρια πρωτεΐνη.


Αποξηραμένα φρούτα
Τα αποξηραμένα φρούτα είναι μικρά και μπορείς να τα έχεις παντού μαζί σου. Μπορούν να σου προσφέρουν γρήγορα ενέργεια που δεν θα σε αφήσει να ζητάς κάτι γλυκό μετά. Μπορείς να επιλέξεις αποξηραμένα φρούτα όπως βερίκοκα, δαμάσκηνα ή σταφίδες, που αποτελούν καλή πηγή καλίου, φυτικών ινών και πολλών άλλων βιταμινών και μετάλλων. Επίσης, οι σταφίδες είναι πλούσιες σε αντιοξειδωτικά, οπότε βοηθούν στην καταπολέμηση του στρες και των ελεύθερων ριζών.


Φιστίκια Αιγίνης
Τα φιστίκια αποτελούν καλή πηγή πρωτεΐνης, με 6 γραμμάρια ανά μερίδα και 3 γραμμάρια φυτικών ινών, ενώ δεν χρειάζονται ψυγείο, οπότε μπορείς να τα έχεις πάντα μαζί σου. Ο συνδυασμός αυτός πρωτεΐνης και φυτικών ινών σε κρατά χορτάτο για περισσότερο και επειδή χρειάζεται να τα καθαρίζεις, αυτό σημαίνει ότι θα τα φας και πιο αργά.


Φρέσκα, καλοκαιρινά φρούτα
Δεν υπάρχει κάτι πιο απολαυστικό από ένα ζουμερό φρούτο το καλοκαίρι. Είτε είναι το καρπούζι, το πεπόνι, οι φράουλες, τα κεράσια,τα σύκα ή τα ροδάκινα, τώρα είναι η ώρα για ένα φρουτάκι, ενώ δεν μπορείς να ξεφύγεις ποτέ σε θερμίδες. Μία μερίδα(περίπου μία κούπα) περιέχει 60 με 90 θερμίδες και πολλά θρεπτικά στοιχεία, όπως βιταμίνες Α και C, φυλλικό οξύ, κάλιο, φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικά. Προσπάθησε να λαμβάνεις τουλάχιστον 2 μερίδες από φρούτα καθημερινά, ενώ υπάρχουν και κάποιες τροφές που κάνουν υπέροχα ζευγάρια. Για παράδειγμα, το φυσικό φυστικοβούτυρο και τα μήλα μαζί περιέχουν φυτικές ίνες και πρωτεΐνες, με μία κουταλιά της σούπας φυστικοβούτυρο να περιλαμβάνει 30 διαφορετικές βιταμίνες και ιχνοστοιχεία και 4 γραμμάρια πρωτεΐνης με 80 θερμίδες. Ένα υπέροχο δηλαδή σνακ και με λιγότερες από 150 θερμίδες!

Copyright © 2024 geapharmacy.gr
Inspirational Creation by Advisable
Powered by Ecommercen