Το καλάθι μου

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€
*Ισχύει για παραγγελίες έως 3 κιλά σε βάρος ή όγκο.
Προϊόντα: {{countCartProducts}}
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Τα άρθρα μας

Τα απαραίτητα των διακοπών

Τα απαραίτητα των διακοπών

Ιούλιος και Αύγουστος είναι μήνες διακοπών. Όποιος και αν είναι ο φετινός σου προορισμός, πριν κλείσεις τη βαλίτσα, φρόντισε να έχεις πάρει όλα όσα χρειάζεσαι για τις διακοπές! Ποια είναι αυτά; Εκτός από τα ρούχα παραλίας, καπέλο και γυαλιά, μη παραλείψεις να πάρεις μαζί σου το φαρμακείο των διακοπών και ένα νεσεσέρ με όλα τα απαραίτητα προϊόντα.


1. Η τσάντα παραλίας
Μαγιό, πετσέτα, σαγιονάρες, γυαλιά ηλίου και καπέλο είναι τα πρώτα στη λίστα μαζί με προϊόντα αντηλιακής προστασίας με υψηλό δείκτη SPF. Για έξτρα δροσιά, μπορείς να προμηθευτείς σπρέι για την παραλία και προϊόντα που εφαρμόζονται μετά την έκθεση στον ήλιο, με δροσιστική και ενυδατική δράση. Καλό είναι επίσης, στο βαλιτσάκι της παραλίας να προστεθεί αλοιφή για τσιμπήματα μέδουσας αλλά και ένα τσιμπιδάκι φρυδιών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βγουν τα αγκάθια αχινού ή κεντρί από τσίμπημα μέλισσας.
2. Το νεσεσέρ των διακοπών
Προϊόντα styling και make up, ντεμακιγιάζ, κρέμα ημέρας αλλά και κρέμα σώματος με ενυδατικούς παράγοντες είναι απαραίτητα στις διακοπές. Ο ήλιος και η θάλασσα ξηραίνει την επιδερμίδα και καλό είναι να λάβουμε τα μέτρα μας. Στη ίδια κατεύθυνση, αντηλιακό σπρέι μαλλιών και ενυδατική μάσκα θα διασφαλίσουν την υγεία των μαλλιών. Και φυσικά από το νεσεσέρ των διακοπών δε μπορούν να λείπουν προϊόντα προσωπικής υγιεινής όπως η οδοντόκρεμα και οδοντόβουρτσα.
3. Το φαρμακείο των διακοπών
Εκτός από θερμόμετρο, παυσίπονα και αντιπυρετικά, το φαρμακείο το διακοπών καλό είναι να εξοπλιστεί με προϊόντα που θα καλύψουν κάθε έκτακτη ανάγκη.
Δραμαμίνη για τη ναυτία του ταξιδιού, αντισταμινικά αντιϊσταμινικά για τις αλλεργίες και αντικουνουπικά είναι μερικά μόνο από τα απαραίτητα. Χρήσιμα είναι επίσης τα μωρομάντηλα, τραυμαπλάστ σε διάφορα μεγέθη αλλά και βαμβάκι και προϊόντα για καθαρισμό και επούλωση μικρών πληγών όπως το οξυζενέ, ιώδιο και αποστειρωμένες γάζες ή αντιβιοτική σκόνη. Τέλος, αν και πρόληψη είναι πάντα προτιμότερη, καλό θα είναι να μπει μέσα στη βαλίτσα και μια αλοιφή για εγκαύματα και ένα προϊόν για τα τσιμπήματα.

Copyright © 2024 geapharmacy.gr
Inspirational Creation by Advisable
Powered by Ecommercen