Το καλάθι μου

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€
*Ισχύει για παραγγελίες έως 3 κιλά σε βάρος ή όγκο.
Προϊόντα: {{countCartProducts}}
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Τα άρθρα μας

Τα 5 top προϊόντα αδυνατίσματος για το καλοκαίρι 2020 σύμφωνα με τη Gea

Τα 5 top προϊόντα αδυνατίσματος για το καλοκαίρι 2020 σύμφωνα με τη Gea

Το καλοκαίρι έρχεται, κι ας είμαστε σε καραντίνα ακόμα. Είναι η ώρα να θέσουμε σε εφαρμογή το σχέδιο Αδυνάτισμα 2020. Θέτουμε όμως εφικτούς στόχους.

Ο εγκέφαλός μας ανταποκρίνεται μόνο σε συγκεκριμένους στόχους. Ο καθορισμός τους είναι ο τρόπος για να κάνεις ένα όνειρο πραγματικότητα. Από τη στιγμή που έχεις έναν σκοπό, το πνεύμα και το σώμα σου θα κάνουν ό,τι μπορούν για να τον κατακτήσουν. Εάν θέλεις να αδυνατίσεις προγραμμάτισε το μυαλό σου να στοχεύει κάπου.

Έτσι, θα καταφέρεις να αποκτήσεις συγκεκριμένες, ωφέλιμες δεξιότητες: α) στο να δημιουργείς στόχο συγκεκριμένης απώλειας βάρους και β) στο να πετυχαίνεις αυτόν το στόχο κάθε φορά.

Προχώρα με μικρά βήματα. Καθόρισε βραχυπρόθεσμους στόχους που είναι σχετικά εφικτοί. Για παράδειγμα, ξέρεις ότι το να χάσεις μόλις το 10% του σημερινού σου σωματικού βάρος είναι ένας αποδεκτός, εύκολα μετρήσιμος και εφικτός στόχος απώλειας λίπους; Όταν δεις αριθμητικά αυτή την απώλεια βάρους, θα διαπιστώσεις ότι ισοδυναμεί με απώλεια μόλις μισού ή 1 κιλού λίπους την εβδομάδα: Αυτή η απλουστευμένη και εφικτή συνταγή απώλειας λίπους υπάρχει προς όφελός σου. Χρησιμοποίησέ την.

Βοήθησε την προσπάθεια απώλειας βάρους με γυμναστική, σωστή διατροφή και φυσικά το κατάλληλο προϊόν αδυνατίσματος.

1.ELANCYL Slim Design Gélule Minceur, Συμπλήρωμα Αδυνατίσματος - 60κάψουλες

Χάρη στη σύνθεσή του πλούσια σε καφέ φύκη και Guarana, το SLIM DESIGN Gélule minceur δρα στη λιπιδική μάζα μειώνοντας την απορρόφηση των λιπιδών και κινητοποιώντας την αποικοδόμησή τους. Προικισμένο με ένα ενισχυμένο σύμπλεγμα βιταμινών, εγγυάται τη διατήρηση της φυσικής κατάστασης χάρη στη δράση του κατά της κόπωσης.  

2. LANES Lecithin 1200mg - 75caps

Η λεκιθίνη δρα ως φυσικός γαλακτωματοποιητής. Έχει την ιδιότητα να διασπά τα λίπη σε μικρά σωματίδια και βοηθά στο μεταβολισμό τους, μετατρέποντας τα σε ενέργεια. Εμποδίζει έτσι τη συσσώρευσή τους στον οργανισμό. Αποτρέπει τη συσσώρευση της χοληστερίνης στις αρτηρίες, διευκολύνοντας την κυκλοφορία του αίματος και συμβάλλοντας επικουρικά στην πρόληψη των καρδιολογικών παθήσεων παράλληλα με ισορροπημένη διατροφή χαμηλή σε λιπαρά. Επιπλέον ενισχύει τη μνήμη, καθώς περιέχει πολύτιμες βιταμίνες του συμπλέγματος B, και είναι ιδανικό συμπλήρωμα σε συνδυασμό με κάθε δίαιτα αδυνατίσματος.

3. HEALTHIA X-treme Lypolisis 500mg - 60 κάψουλες

Μοναδικός συνδυασμός από 10 πανίσχυρους σύμμαχους που βοηθούν δραστικά στην απώλεια βάρους, την κατακόρυφη αύξηση μεταβολισμού, τη θερμογένεση και την αποτοξίνωση. 100% φυτικά χάπια αδυνατίσματος.

4. HEALTHIA Caps Maximum 500mg - 90 κάψουλες

To Caps Maximum της Healthia περιέχει επιπλέον καφεϊνη, εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, L-Carnitine, Niacin και εκχύλισμα μαύρου πιπεριού.
Μακράν είναι το πιο ιδανικό προϊόν για εσάς που έχετε μπλοκαρισμένο μεταβολισμό ή για εσάς που θέλετε να αυξήσετε τις καύσεις σας στο μέγιστο.

5. XL-S Medical Fat Binder 60tabs 

Το XL-S Medical Fat Binder με Litramine® είναι ενδεδειγμένο προϊόν, με κλινικές μελέτες, απόλυτα ασφαλές και αποτελεσματικό, χωρίς παρενέργειες. Έχει αποδειχθεί κλινικά ότι η ουσία Litramine™είναι αποτελεσματική στη μείωση της απορρόφησης του λίπους που εμπεριέχεται στις τροφές, ελαττώνοντας έτσι σημαντικά τις θερμίδες που προσλαμβάνονται από το λίπος.

 

Copyright © 2024 geapharmacy.gr
Inspirational Creation by Advisable
Powered by Ecommercen