Το καλάθι μου

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€
*Ισχύει για παραγγελίες έως 3 κιλά σε βάρος ή όγκο.
Προϊόντα: {{countCartProducts}}
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Τα άρθρα μας

Πρόπολη και εχινάτσεα: Τα οφέλη και η χρήση τους

Πρόπολη και εχινάτσεα: Τα οφέλη και η χρήση τους

Τα τελευταία χρόνια, σίγουρα θα ακούς και θα ξανακούς τη μεγάλη σημασία που έχει η πρόπολη και η εχινάτσεα για τον οργανισμό μας. Πρόκειται για δύο στοιχεία με τόσες ευεργετικές ιδιότητες που προτείνεται η ένταξή τους στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής μας και τα οποία μας βελτιώνουν την υγεία μας σε κάθε πιθανό τομέα.

Τα οφέλη της πρόπολης:

Η πρόπολη έχει αντιφλεγμονώδεις κι αντιμικροβιακές ιδιότητες κάτι που σημαίνει ότι βοηθά τις φυσικές άμυνες του οργανισμού κι ότι συμβάλλει στη γρηγορότερη ίαση των πληγών.

Μειώνει τα συμπτώματα του έρπη έως και τρεις φορές γρηγορότερα από οποιαδήποτε άλλη θεραπεία.

Μπορεί μέχρι και να βοηθήσει στη θεραπεία συγκεκριμένων τύπων καρκίνου και να εμποδίσει τα καρκινικά κύτταρα από το να πολλαπλασιαστούν.

Τα οφέλη της εχινάτσεα:

Η εχινάτσεα είναι ένα φυτό πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, που βοηθούν στη μάχη κατά του οξειδωτικού στρες και μειώνουν τις πιθανότητες εμφάνισης χρόνιων ασθενειών, όπως είναι οι καρδιακές παθήσεις κι ο διαβήτης.

Όπως η πρόπολη, έτσι κι η εχινάτσεα έχει αντιφλεγμονώδη δράση ενισχύοντας την άμυνα του οργανισμού απέναντι στην οποιαδήποτε εξωτερική επίθεση. Προωθεί την ίαση του σώματος και μειώνει τις υπερβολικές φλεγμονές, λειτουργώντας σαν ασπίδα για τη μνήμη.

Οι δύο παραπάνω ιδιότητες της εχινάτσεα την καθιστούν ιδανικό σύμμαχο για ένα υγιές δέρμα που θα είναι ενυδατωμένο και θα έχει μειωμένες πιθανότητες εμφάνισης ρυτίδων.

Μπορεί να μειώσει την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων, με έρευνες να δείχνουν μέχρι και επίθεση κατά αυτών στο πάγκρεας και στο έντερό, ενώ μπορεί να ενισχύσει συνολικά το ανοσοποιητικό σύστημα.

Όπως μπορείς να καταλάβεις, μιλάμε για δύο στοιχεία που σαφώς αξίζουν μία θέση στο πρόγραμμά σου, αφού τα οφέλη τους είναι μεγάλης σημασίας. Τι να κάνεις για να σιγουρευτείς ότι έχεις την απαραίτητη πρόσληψη; Η πιο απλή και πρακτική επιλογή είναι τα συμπληρώματα διατροφής που θα μπορέσουν να σου δώσουν ακριβώς την ποσότητα που χρειάζεσαι, χωρίς να μπαίνεις στη διαδικασία να προβληματίζεσαι.

 

Copyright © 2024 geapharmacy.gr
Inspirational Creation by Advisable
Powered by Ecommercen