Το καλάθι μου

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€
*Ισχύει για παραγγελίες έως 3 κιλά σε βάρος ή όγκο.
Προϊόντα: {{countCartProducts}}
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Τα άρθρα μας

Επιστροφή στο σχολείο: Η σωστή προετοιμασία μικρών και μεγάλων

Επιστροφή στο σχολείο: Η σωστή προετοιμασία μικρών και μεγάλων

 

Είτε το καλοκαίρι τους ήταν γεμάτο δραστηριότητες είτε γεμάτο με παράπονα ότι βαριούνται και δεν έχουν τίποτα να κάνουν, τα παιδιά συχνά δυσκολεύονται να ξεκινήσουν τη νέα σχολική χρονιά μετά από τόσο ελεύθερο χρόνο.

Όπως συμβαίνει και σε κάθε νέα για τα παιδιά κατάσταση- όπως το να ξεκινά κάποιος το σχολείο για πρώτη φορά ή να αλλάζει σχολική βαθμίδα- θα πρέπει να τους δώσεις λίγο χρόνο να προσαρμοστούν. Θα πρέπει να τους υπενθυμίζεις ότι όλοι νιώθουν νευρικότητα αυτές τις πρώτες ημέρες και ότι θα αποκτήσουν μία νέα καθημερινή ρουτίνα σύντομα χωρίς να το καταλάβουν.

Επίσης, θα πρέπει να επικεντρώνεστε στα θετικά του σχολείου, όπως ότι θα ξαναδούν τους φίλους τους που μπορεί να έλειπαν διακοπές όλο το καλοκαίρι, θα γνωρίσουν νέες παρέες, θα αγοράσουν νέες σχολικές προμήθειες, θα ασχοληθούν με νέα αθλήματα και άλλες δραστηριότητες.

BACK TO SCHOOL: ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΔΩ

 

Είναι ακόμα σημαντικό να συζητάς με το παιδί σου για όλα αυτά που μπορεί να το ανησυχούν και να του προσφέρεις υποστήριξη: Μήπως φοβάται ότι δεν θα κάνει καθόλου νέους φίλους ή ότι δεν θα τα πάει καλά στα μαθήματα; Μήπως η ιδέα του όγκου των εργασιών για το σπίτι το αγχώνει; Ρώτησέ το τι είναι αυτό που το ανησυχεί και ενθάρρυνέ το να ανοιχτεί ώστε να του προσφέρεις τις κατάλληλες συμβουλές.

Καλό θα ήταν να προσαρμόσεις και εσύ ως γονιός το πρόγραμμά σου ώστε να κάνεις τη μετάβαση στη σχολική ζωή πιο ομαλή. Αν είναι δυνατόν, προσπάθησε να βρίσκεσαι στο σπίτι στο τέλος της σχολικής ημέρας, τουλάχιστον για την πρώτη εβδομάδα του σχολείου. Αν δουλεύεις εσύ και ο σύζυγός σου, προσπάθησε να ρυθμίσεις τα απογεύματά σου ώστε να προσφέρεις στο παιδί σου όσο χρόνο χρειάζεται, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών.

 

Copyright © 2024 geapharmacy.gr
Inspirational Creation by Advisable
Powered by Ecommercen