Το καλάθι μου

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€
*Ισχύει για παραγγελίες έως 3 κιλά σε βάρος ή όγκο.
Προϊόντα: {{countCartProducts}}
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Τα άρθρα μας

Έλαια προσώπου: Κάνουν καλό στο δέρμα σου τελικά;

Έλαια προσώπου: Κάνουν καλό στο δέρμα σου τελικά;

 

Συνήθως όταν ακούς τις λέξεις «λάδι» και επιδερμίδα μαζί στην ίδια πρόταση, δεν είναι και ό,τι πιο θετικό ειδικά εάν έχεις λιπαρή επιδερμίδα. Ωστόσο υπάρχουν φορές που το λάδι μπορεί να σου χαρίσει μια πραγματικά υπέροχη επιδερμίδα. Όσο τρελό και αν ακούγεται, το λάδι προσώπου μπορεί να κάνει θαύματα σε οποιαδήποτε ανάγκη του δέρματός σου, και να μετατρέψει μια επιδερμίδα από θαμπή σε λαμπερή.

Οι δερματολόγοι μίλησαν και παρακάτω θα δεις πόσο καλά είναι για την επιδερμίδα σου τα συγκεκριμένα αυτά έλαια.

Με απλά λόγια, τα έλαια προσώπου είναι μια από τις πολλές λύσεις φροντίδας του δέρματος. Είναι ειδικά σχεδιασμένα για να δουλεύουν με τα φυσικά έλαια της επιδερμίδας σου ηια να σε βοηθήσουν στην ισορροπία του δέρματός σου. «Το δέρμα μας δημιουργεί φυσικά έλαια και λιπίδια, τα οποία βοηθούν στην πρόληψη της απώλειας νερού από το δέρμα μας και την διατηρούν ενυδατωμένη. Τα έλαια προσώπου είναι ουσίες που βοηθούν στη συμπλήρωση των φυσικών μας ελαίων», αναφέρει ένας δερματολόγος.

Τα έλαια προσώπου μπορούν να έχουν πολλά πιθανά οφέλη, αλλά ο γενικός τους σκοπός είναι να χρησιμεύσουν ως ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας για το δέρμα σου. Γιατί όμως πρέπει να χρησιμοποιείς;

Όπως συμβαίνει με κάθε προϊόν περιποίησης του δέρματος, τα έλαια προσώπου θα πρέπει να ενσωματώνονται προσεκτικά στη ρουτίνα σου πρώτα για να δεις πώς ανταποκρίνεται το δέρμα σου σε αυτό. «Τα έλαια προσώπου μπορεί να είναι μια καλή προσθήκη για κάθε τύπο δέρματος, αρκεί να γίνεται με μέτρο», συμπληρώνει η δερματολόγος.

Εάν έχεις ξηρή επιδερμίδα επωφελείσαι περισσότερο από τα έλαια προσώπου, καθώς λειτουργούν ως μαλακτικά, ενώ σφραγίζουν και εμποδίζουν την απώλεια νερού. Αν έχεις οποιοδήποτε θέμα ακμής, όποιος και αν είναι ο τύπος της επιδερμίδας σου, καλό θα ήταν να συμβουλευτείς πρώτα τον δερματολόγο σου.

Copyright © 2024 geapharmacy.gr
Inspirational Creation by Advisable
Powered by Ecommercen