Το καλάθι μου

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€
*Ισχύει για παραγγελίες έως 3 κιλά σε βάρος ή όγκο.
Προϊόντα: {{countCartProducts}}
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Τα άρθρα μας

Δραστηριότητες για γονείς και παιδιά σε διακοπές

Δραστηριότητες για γονείς και παιδιά σε διακοπές

Οι καλοκαιρινές διακοπές αποτελούν την καλύτερη ευκαιρία για να γίνετε δημιουργικοί με τα παιδιά σας και να ανακαλύψετε νέα ενδιαφέροντα και δραστηριότητες. Ορίστε μερικές ιδέες που μπορείτε να βάλετε στη λίστα της καλοκαιρινής διασκέδασης.

Ανακαλύψτε τον εξωτερικό κόσμο.

Ο χρόνος έξω στη φύση είναι σημαντικός για όλα τα παιδιά. Ο φρέσκος αέρας, η άσκηση και η παρατήρηση της φύσης είναι συνώνυμα της παιδικής ηλικίας. Για αυτό το λόγο, μη διστάσετε ακόμα και στις διακοπές να περάσετε χρόνο έξω από τους τοίχους ενός κτιρίου. Παίξτε πολλές ώρες στη θάλασσα, χτίστε κάστρα στην άμμο και διασκεδάστε με νεροπίστολα και μπάλες. Και αν ο προορισμός σας είναι ορεινός, προτιμήστε να κάνετε μία βόλτα με τα ποδήλατα σε κάποιο δάσος ή έναν περίπατο στη φύση με τα παιδιά σας.

Αφιερώστε χρόνο σε πολιτιστικά δρώμενα.

Σίγουρα σε όποιο μέρος και αν πάτε θα υπάρχει κάποιο μουσείο που μπορείτε να επισκεφτείτε με τα παιδιά σας ή κάποιο φεστιβάλ στο οποίο μπορούν να γνωρίσουν την παράδοση και την κουλτούρα μιας άλλης περιοχής ή ακόμα και μιας άλλης χώρας. Πολλά μέρη έχουν και θερινά σινεμά στα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε και πιο κλασικές ταινίες. Ακόμα και η ανάγνωση κάποιου βιβλίου μερικές ώρες μέσα στην ημέρα και η συζήτηση μετά για αυτό με τα παιδιά σας μπορεί να σας κάνει να μοιραστείτε ποιοτικό χρόνο και να ξεκουραστείτε από τις έντονες δραστηριότητες, εξασκώντας μόνο το μυαλό σας.

Μάθετε στα παιδιά σας τα παιχνίδια της παιδικής σας ηλικίας.

Μαντηλάκι, σχοινάκι και κουτσό είναι παιχνίδια που σίγουρα θα παίζατε και εσείς στην παιδική σας ηλικία, αλλά τα παιδιά σας μπορεί να μη γνωρίζουν καν. Δείξτε τους πώς παίζονται και το σίγουρο είναι ότι, αν πάρετε και εσείς μέρος σε αυτά τα παιχνίδια, μικροί και μεγάλοι θα διασκεδάσετε ακόμα περισσότερο, αφού θα δείξετε τα παιδιά σας και την πιο χαλαρή και ανέμελη πλευρά σας.

Copyright © 2024 geapharmacy.gr
Inspirational Creation by Advisable
Powered by Ecommercen