Το καλάθι μου

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€
*Ισχύει για παραγγελίες έως 3 κιλά σε βάρος ή όγκο.
Προϊόντα: {{countCartProducts}}
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Τα άρθρα μας

Βάλε το serum στη ρουτίνα ομορφιάς για να λάμψεις τις γιορτές

Βάλε το serum στη ρουτίνα ομορφιάς για να λάμψεις τις γιορτές

Τα serum είναι τα προϊόντα ομορφιάς που τα τελευταία χρόνια ακούγονται όλο και περισσότερο στον κόσμο της περιποίησης. Τα τοποθετείς στο δέρμα σου μετά τον απαραίτητο καθαρισμό κι αυτά υπόσχονται να δώσουν στο δέρμα σου μία μεγάλη συγκέντρωση ενεργών στοιχείων, όπως αντιοξειδωτικά, βιταμίνες κι ενυδατικούς παράγοντες.

Αυτό που πιθανώς δεν ήξερες, όμως, είναι ότι, ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σου, προτείνονται και διαφορετικά serum. Για παράδειγμα, αν έχεις ξηρό δέρμα, καλό είναι να επενδύσεις σε ένα προϊόν που να ενισχύει την ελαστικότητα και την ενυδάτωση του δέρματος, όπως ένα με βιταμίνη Ε, γλυκολικό οξύ, νιασιναμίδη και υαλουρονικό οξύ.

Αν έχεις δέρμα με τάση προς ακμή, επένδυσε σε προϊόντα που έχουν βιταμίνη C, σαλικυλικό οξύ και ρετινόλη, δηλαδή υλικά που έχουν αντιφλεγμονώδη δράση και που έχουν την ικανότητα να αποφράζουν τους πόρους.

Η βιταμίνη Α, από την άλλη, είναι ένα στοιχείο που θα ωφελήσει κάθε τύπο δέρματος, αφού μετατρέπεται σε ρετινόλη στο συκώτι. Αυτή, στη συνέχεια, παράγει νέα κύτταρα για το δέρμα κι αποτρέπει την πρόκληση ξηρότητας. Βοηθάει στη βελτίωση της εμφάνισης του του χρώματος στο δέρμα, αποτρέπει την πρόωρη γήρανση και πολλές άλλες δερματικές παθήσεις.

Βασικά tips για τα serums:
Επίλεξε serum με βάση τον τύπο του δέρματός σου.
Προτίμησε αυτά που έχουν υψηλή συγκέντρωση σε βιταμίνη Α.
Κάνε καθαρισμό πριν τοποθετήσεις serum στο δέρμα σου για να έχεις τη μεγαλύτερη δυνατή αποτελεσματικότητα.

Στη Gea, αγαπάμε δύο serum:

DARPHIN 8-Flower Golden Nectar: Με περισσότερα από 20 βοτανικά συστατικά και αιθέρια έλαια τα όποια έχουν αναμιχθεί προσεκτικά με Χρυσό 24Κ για να προσφέρει νεανική λάμψη και φωτεινότητα.

KORRES Golden Krocus Ελιξίριο Νεότητας με Κρόκο Κοζάνης: Το εκχύλισμα των πολύτιμων στιγμάτων του Κρόκου Κοζάνης ενσωματώνεται στη φόρμουλα εντός 24 ωρών.

Copyright © 2024 geapharmacy.gr
Inspirational Creation by Advisable
Powered by Ecommercen