Το καλάθι μου

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€
*Ισχύει για παραγγελίες έως 3 κιλά σε βάρος ή όγκο.
Προϊόντα: {{countCartProducts}}
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Τα άρθρα μας

Αποτοξίνωση: 12 εύκολα και υγιεινά tips για να ξεκινήσεις σήμερα!

Αποτοξίνωση: 12 εύκολα και υγιεινά tips για να ξεκινήσεις σήμερα!

Αποτοξίνωση: 12 εύκολα και υγιεινά tips για να ξεκινήσεις σήμερα!

 

Θέλεις μία υγιεινή και εύκολη αποτοξίνωση; Σου έχουμε όλα τα κορυφαία tips για να την καταφέρεις χωρίς να τρελαθείς από λιγούρες.

1. Ξεκίνησε να πίνεις περισσότερο νερό. Το σώμα μας αποτελείται κατά 70% από νερό και χρειάζεται περίπου 6 με 8 ποτήρια νερό την ημέρα για να παραμένει ενυδατωμένο και να αποβάλει τις τοξίνες.

2. Μείωσε το αλκοόλ και τα ποτά που περιέχουν καφεΐνη. Ο καφές, το τσάι και η κόλα μπορούν να αφυδατώσουν το σώμα σου.

3. Απόφυγε τα επεξεργασμένα τρόφιμα. Και μείωσε τις ποσότητες σε κρέας, γαλακτοκομικά και φαγητά που περιέχουν ζάχαρη, για να βοηθήσεις το πεπτικό σου σύστημα να ηρεμήσει λίγο.

4. Κατανάλωσε πολλά φρούτα και λαχανικά. Ειδικά μούρα, αχλάδια, δαμάσκηνα και μήλα. Μείνε όμως μακριά από χυμούς φρούτων γιατί περιέχουν πολλή ζάχαρη που ταράζει τα επίπεδα της ενέργειάς σου.

5. Προτίμησε ωμούς ξηρούς καρπούς, αβοκάντο και αχλάδια για να αποκτήσεις τα υγιή λιπαρά τους. Με αυτό τον τρόπο θα καθυστερήσεις τη διαδικασία της πέψης και θα αποκτήσεις περισσότερη ενέργεια.

6. Μην ξεχνάς τα δημητριακά ολικής άλεσης, όπως το καστανό ρύζι, που θα σου προσφέρουν πολύτιμες φυτικές ίνες και ενέργεια, στη διάρκεια της αποτοξίνωσης.

7. Πρόσθεσε το τυρί cottage και το γιαούρτι στη λίστα με τα απαραίτητα. Τα προβιοτικά που περιέχουν βοηθούν στην αποκατάσταση του εντέρου με τα βακτήρια που βοηθούν στην πεπτική υγεία και παίζουν σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση της ανοσίας.

8. Προτίμησε τους σπόρους σόγιας, τα ρεβίθια και τις φακές για πρωτεΐνες. Και αν θέλεις να καταναλώσεις κρέας, φρόντισε να είναι από κοτόπουλο ή προτίμησε το ψάρι.

9. Βάζε λιγότερο αλάτι στο φαγητό σου. Ακόμα και αν δεν βάζεις καθόλου αλάτι όταν μαγειρεύεις, πολλά τρόφιμα έχουν ήδη μεγάλη περιεκτικότητα σε αλάτι.

10. Ξεκίνησε την ημέρα σου πίνοντας ζεστό νερό με φρέσκο λεμόνι και δώσε στο σώμα σου λίγο χρόνο να ξυπνήσει μέχρι να πάρεις πρωινό. Το πεπτικό σου σύστημα θα σε λατρέψει για αυτό.

11. Μείνε σε τροφές που είναι όσο πιο κοντά γίνεται στη φύση. Προτίμησε φαγητά και φρούτα που βρίσκονται στην εποχή τους και είναι βιολογικής καλλιέργειας.

12. Κάνε την γυμναστική ένα από τα πράγματα της καθημερινότητάς σου. Ακόμα και αν πρόκειται για ένα περπάτημα μία ώρα κάθε απόγευμα. Φυσικά και οι επίπονες ασκήσεις είναι καλές, αλλά, το περπάτημα, η γιόγκα και το πιλάτες έχουν ένα πιο χαλαρωτικό και επανορθωτικό αποτέλεσμα στο σώμα σου.

Ενίσχυσε την detox προσπάθειά σου με τα συμπληρώματα διατροφής Healthia

Copyright © 2024 geapharmacy.gr
Inspirational Creation by Advisable
Powered by Ecommercen