Το καλάθι μου

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€
*Ισχύει για παραγγελίες έως 3 κιλά σε βάρος ή όγκο.
Προϊόντα: {{countCartProducts}}
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Τα άρθρα μας

Tα συμπληρώματα που μπορείς να πάρεις ενώ νηστεύεις!

Tα συμπληρώματα που μπορείς να πάρεις ενώ νηστεύεις!

Η νηστεία είναι πολύ καλή για τον οργανισμό σου και υπάρχουν πολλές ασθένειες που μπορούν να διορθωθούν με αυτήν: Ο διαβήτης, η παχυσαρκία, το μεταβολικό σύνδρομο, οι καρδιακές παθήσεις, η νόσος Αλτσχάιμερ και η αρθρίτιδα μπορούν να επωφεληθούν από την εκτεταμένη νηστεία. Υπάρχουν ακόμα και μερικές περιπτώσεις στις οποίες η νηστεία έχει ωφελήσει και σε κάποιους τύπους καρκίνου και όγκων.

Το σώμα σου γνωρίζει ήδη πώς να επουλώνεται από μόνο του αλλά δεν μπορεί να το κάνει αν το κρατάς σε μία διαρκή κατάσταση αναβολισμού και κατανάλωσης τροφών. Πρέπει, μέσω της νηστείας, να μειώσεις τα επίπεδα της ινσουλίνης και του σακχάρου στο αίμα σου και να επιτρέψεις στα κύτταρά σου να απομακρύνουν από μόνα τους τα περιττά στοιχεία.

Αν θέλεις να ενισχύσεις την κινητοποίηση των μεταλλικών στοιχείων που υπάρχουν ήδη στο σώμα σου και να ρυθμίσεις τα επίπεδα των ηλεκτρολυτών σου στη διάρκεια της νηστείας, υπάρχουν κάποια πρόσθετα πράγματα που μπορείς να κάνεις ενώ νηστεύεις.

Κατανάλωσε μία κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα την ημέρα. Η μαγειρική σόδα περιέχει 1.259mg νατρίου και είναι ιδανική για να εξισορροπήσεις τα επίπεδα του pH στο σώμα σου, να διορθώσεις πεπτικά προβλήματα και να επουλώσεις τα νεφρά. Πρόκειται για έναν φυσικό αντιβακτηριδιακό και αντιμυκητιακό παράγοντα που προάγει την αλκαλικότητα στο σώμα.

Κατανάλωσε 2 με 4 κουταλιές του γλυκού μηλόξιδο. Το μηλόξιδο είναι ένας τύπος αλκοόλ που έχει υποστεί ζύμωση και έχει πολλά οφέλη για την υγεία, όπως το γεγονός ότι μειώνει την φλεγμονή και βελτιώνει την πέψη. Επίσης, δεν έχει καθόλου θερμίδες ενώ έχει κάποιες μικρές ποσότητες καλίου και άλλων μεταλλικών στοιχείων, οπότε είναι ιδανικό για τη νηστεία.

Θα πρέπει να παραμείνεις στις συνιστώμενες ποσότητες και να μην τις υπερβείς, διαφορετικά μπορεί να καταλήξεις να λαμβάνεις πολύ νάτριο ή να ταράξεις το στομάχι και τα δόντια σου.

Τις ημέρες της νηστείας εκτός από τα παραπάνω τρόφιμα και εφόσον έχεις πολυάσχολη καθημερινότητα, μπορείς να ενισχύσεις την διατροφή σου με βιταμίνες που θα σε βοηθήσουν να μην σου λείψει τίποτα. ΒΡΕΣ ΣΤΗ GEA PHARMACY ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ

Copyright © 2024 geapharmacy.gr
Inspirational Creation by Advisable
Powered by Ecommercen