Το καλάθι μου

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€
*Ισχύει για παραγγελίες έως 3 κιλά σε βάρος ή όγκο.
Προϊόντα: {{countCartProducts}}
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Τα άρθρα μας

Tα 5 αιθέρια έλαια που πρέπει να βάλεις στην βαλίτσα των διακοπών!

Tα 5 αιθέρια έλαια που πρέπει να βάλεις στην βαλίτσα των διακοπών!
Πέρα από τα ρούχα, παπούτσια κι αξεσουάρ και το αντηλιακό σου, η βαλίτσα διακοπών καλώ είναι να περιέχει και 5 ξεχωριστά και απαραίτητα αιθέρια έλαια. Να ποια χρειάζεσαι:
 
Κόπηκες στη θάλασσα; Το αιθέριο έλαιο λεβάντας θα φροντίσει να επουλωθεί γρηγορότερα η πληγή. Το έλαιο λεβάντας είναι ταυτόχρονα πολυχρηστικό: μπορεί να διευκολύνει τον ύπνο, είναι μυοχαλαρωτικό, ανακουφίζει τον πόνο, είναι αντιβακτηριακό για τις πληγές και το έγκαυμα και χρησιμεύει και ως τοπική θεραπεία για το έκζεμα ή τα τσιμπήματα.
 
Λεμόνι! Το αιθέριο έλαιο λεμονιού είναι αντισηπτικό, έχει αντικαταθλιπτικές και διουρητικές ιδιότητες ενώ αραιωμένο μπορεί να σου χρησιμεύσει στη ζαλάδα ή την κατακράτηση υγρών στα ταξίδια.
 
Το έλαιο σιτρονέλας αποτελεί μια άμεση λύση για εσένα που ξέχασες το αντικουνουπικό στη βαλίτσα. Είναι εξαιρετικό και για τις ημικρανίες και για την απώθηση των κουνουπιών.
 
Πατσουλί! Μόνο μια σταγόνα από το αιθέριο έλαιο είναι αρκετή για τη φροντίδα του αφυδατωμένου ή ιδρωμένου δέρματος, ειδικά τώρα το καλοκαίρι ενώ το συγκεκριμένο έλαιο ανεβάζει τη διάθεση και την σεξουαλικότητα.
 
Μέντα! Ιδανικό έλαιο μετά από κάθε τσίμπημα αλλά ταυτόχρονα υπόσχεται να ελαττώσει το πρήξιμο ή τη ναυτία. 
 
Copyright © 2024 geapharmacy.gr
Inspirational Creation by Advisable
Powered by Ecommercen