Το καλάθι μου

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€
*Ισχύει για παραγγελίες έως 3 κιλά σε βάρος ή όγκο.
Προϊόντα: {{countCartProducts}}
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Τα άρθρα μας

5 back to school tips: Ο απόλυτος οδηγός για την ομαλή επιστροφή στα θρανία

5 back to school tips: Ο απόλυτος οδηγός για την ομαλή επιστροφή στα θρανία

 

Σας παρουσιάζουμε τα πιο έξυπνα tips για την πιο ομαλή επιστροφή στο σχολείο, τόσο για το παιδί όσο και για τους γονείς!

1.Ξεκινήστε το πρωινό ξύπνημα.
Ξυπνήστε το παιδί σας την ώρα που θα πρέπει να σηκωθεί και να ετοιμαστεί σε λίγο καιρό για το σχολείο. Βοηθήστε το να φτιάξει την πρωινή του ρουτίνα με την προσωπική περιποίηση, την επιλογή ρούχων και το πρωινό γεύμα, ώστε να μην τα βρείτε μπαστούνια όταν χτυπήσει πρώτη φορά το κουδούνι. Μπορείτε να γεμίσετε τις πρωινές ώρες με βόλτα για σχολικά ψώνια ή προετοιμασία του δωματίου του για τον χειμώνα. Για τα πιο μεγάλα παιδιά, υπενθυμίστε τους να βάλουν το ξυπνητήρι τους νωρίς, ώστε να αρχίσουν να αναλαμβάνουν μόνα τους την ευθύνη του πρωινού ξυπνήματος.

2.Ορίστε συγκεκριμένο χρόνο τηλεόρασης/υπολογιστή/κινητού.
Αρχίστε πριν ξεκινήσει το διάβασμα και οι εργασίες του σχολείου να ορίζετε ξεκάθαρα τον επιτρεπόμενο χρόνο για τηλεόραση, ηλεκτρονικά παιχνίδια, υπολογιστή και χάζεμα στο κινητό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον έξτρα χρόνο για μία πιο ωφέλιμη δραστηριότητα, όπως το διάβασμα ενός βιβλίου, η γυμναστική ή απλώς για να περάσετε λίγο χρόνο μαζί εκτός σπιτιού.

3.Διαβάστε κάθε μέρα.
Το διάβασμα δεν θα πρέπει να σταματά το καλοκαίρι. Κάθε μέρα, αφιερώστε τουλάχιστον 30 λεπτά για να καθίσετε με το παιδί σας και να διαβάσετε μαζί. Αυτό θα το βοηθήσει να συνηθίσει στην ιδέα της ανάγνωσης και στην ρουτίνα του μετέπειτα καθημερινού διαβάσματος για το σχολείο.

4.Παίξτε επιτραπέζια παιχνίδια με λέξεις.
Τα επιτραπέζια παιχνίδια το καλοκαίρι αποτελούν έναν υπέροχο τρόπο να κρατήσετε το μυαλό του παιδιού σας ενεργό και να αναπτύξετε τις ικανότητες μάθησής του. Όσο υπάρχει ακόμα ο χρόνος, ξεκινήστε να παίζετε παιχνίδια με λέξεις, προκειμένου να προετοιμάσετε το παιδί σας για όταν μπει στην σχολική τάξη και να κάνετε τη μετάβαση πιο ομαλή.

5.Μείνετε πιστοί στην ώρα του ύπνου το βράδυ.
Το καλοκαίρι η ώρα του ύπνου το βράδυ είναι πιο ελαστική, αλλά, τα νέα μυαλά χρειάζονται αρκετό ύπνο για να είναι έτοιμα να δεχτούν τις γνώσεις. Τώρα λοιπόν είναι η στιγμή να ορίσετε την ώρα του βραδινού ύπνου, ώστε το παιδάκι σας να μην μείνει ξύπνιο μέχρι αργά τη νύχτα πριν την πρώτη ημέρα στο σχολείο.

GEA TIP: Θυμηθείτε να είστε οργανωμένοι. Εξοπλιστείτε με τα απαραίτητα προϊόντα που θα κάνουν τη ζωή των μαθητών πιο εύκολη. Μην περιμένετε να εμφανιστούν οι ψείρες για παράδειγμα για να δράσετε επικουρικά. Φροντίστε να τις κρατήσετε μακριά με ένα ειδικό αντιφθειρικό προϊόν. Ενισχύστε ταυτόχρονα την άμυνα των παιδιών κόντρα στις πρώτες φθινοπωρινές ιώσεις του σχολείου, με τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής για ενίσχυση του ανοσοποιητικού.

Και καλό σχολείο. 

Copyright © 2024 geapharmacy.gr
Inspirational Creation by Advisable
Powered by Ecommercen