Το καλάθι μου

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€
*Ισχύει για παραγγελίες έως 3 κιλά σε βάρος ή όγκο.
Προϊόντα: {{countCartProducts}}
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Τα άρθρα μας

4 τρόποι για να περάσεις τις γιορτινές ημέρες όσο καλύτερα μπορείς

4 τρόποι για να περάσεις τις γιορτινές ημέρες όσο καλύτερα μπορείς

Αυτά τα Χριστούγεννα, όλα όχι μόνο αντιμετωπίζονται, αλλά σου προσφέρουν και πολύτιμη εμπειρία. Αυτά τα Χριστούγεννα βρες το κέντρο σου. Ανάθεσε στον εαυτό σου συνειδητά το καθήκον να περάσεις καλά σύμφωνα με τις ουσιαστικές ικανότητές σου, τα ενδιαφέροντά σου και τους ανθρώπους που σε βοηθούν να γίνεις αυτό που πραγματικά θέλεις να είσαι.

Αρνήσου τις προσκλήσεις που ξέρεις ότι απλώς θα σε κάνουν να χάσεις άσκοπα ενέργεια και ψάξε μόνη σου μέσα σου, αφιερώνοντας λίγο χρόνο στον εαυτό σου και στο σπίτι σου.. Πιθανόν να βρεις την ξεκούραση και την ανανέωση και στην δημιουργία γιορτινού κλίματος μέσα στο σπίτι.

 

Τι μπορείς να κάνεις;

Προτού στολίσεις το σπίτι, καθάρισέ το. Αυτή η αίσθηση του καθαρού σπιτιού, θα σε γεμίσει αισιοδοξία.

Βάλε τα αιθέρια έλαια στο σπίτι. Ειδικά εκείνα που θα σε κάνουν να νιώσεις θαλπωρή και να επιστρέψεις στις αναμνήσεις του παρελθόντος. Το αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού που θα σε βάλει στο κλίμα για μελομακάρονα και βασιλόπιτα. Επένδυσε στο winter blend, 100% fυσικό μίγμα αιθέριων εσπεριδοειδών και μπαχαρικών. Με ελάχιστες σταγόνες δημιουργείς μία cosy χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα. Παίξε και με το αιθέριο έλαιο κανέλλας που δρα και χουχουλιάρικα και κατά του κρυολογήματος.

Κάλεσε μόνο τους φίλους και συγγενείς που θέλεις. Ξεφυλλίστε όλοι μαζί άλμπουμ φωτογραφιών από περασμένα Χριστούγεννα. Πειραματιστείτε τραγουδώντας με καραόκε. Παρακινήστε τα παιδιά να τραγουδήσουν τα κάλαντα ή προετοιμάστε μαζί τους ένα μικρό θεατρικό.

Κάνε παρέα με τον εαυτό σου – απλώς χρειάζεται καλή πίστη, υπομονή και εξάσκηση. Αυτή, λοιπόν, είναι η κατάλληλη περίοδος για να δοκιμάσεις!

Χρόνια πολλά

Copyright © 2024 geapharmacy.gr
Inspirational Creation by Advisable
Powered by Ecommercen