Το καλάθι μου

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€
*Ισχύει για παραγγελίες έως 3 κιλά σε βάρος ή όγκο.
Προϊόντα: {{countCartProducts}}
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Τα άρθρα μας

4 προϊόντα που χρειάζεσαι από το φαρμακείο τις μέρες του καρναβαλιού

4 προϊόντα που χρειάζεσαι από το φαρμακείο τις μέρες του καρναβαλιού

Αγαπάς τις Απόκριες όσο κι εμείς εννοείται και έχεις μπει ήδη σε καρναβαλικό παλμό. Για να μην σε βρει το Καρναβάλι απροετοίμαστη και σε επίπεδο υγείας και ομορφιάς, δεν αρκεί να έχεις εξοπλιστεί μόνο με την στολή σου.

 

Εμείς επιλέξαμε τέσσερα προϊόντα που μπορείς να έχεις μαζί σου και τις Απόκριες για να ξεφαντώσεις πιο όμορφη και υγιής από ποτέ.

 

Ένα συμπλήρωμα διατροφής για τόνωση και ενέργεια: Τις ημέρες αυτές που το ξενύχτι και η έντονη διασκέδαση σε συνδυασμό με άστατη διατροφή μπορούν να φέρουν τον οργανισμό στα όριά του, εσύ συμπλήρωσε τη διατροφή σου με το κατάλληλο προϊόν που θα σε βοηθήσεις να τα βγάλεις πέρα.

 

Μια μάσκαρα: Με μία μάσκαρα μόνο, μπορείς να τονώσεις το βλέμμα σου, να μαγνητίσεις τους γύρω σου, να φαίνεσαι βαμμένη χωρίς να χρειάζεσαι τίποτα άλλο και να περάσεις την πιο ξέφρενη Αποκριά.

 

Ντεμακιγιάζ: Τις μέρες αυτές και θα βαφτείς πιο έντονα και ίσως βάλεις στο πρόσωπό σου αποκριάτικο face painting και γενικά η επιδερμίδα σου θα ταλαιπωρηθεί αρκετά. Φρόντισε να έχεις μαζί σου ένα προϊόν ντεμακιγιάζ όπως ένα νερό micellaire που θα σε βοηθήσει σε λίγο χρόνο και με μηδενικό κόπο να απομακρύνεις ρύπους και μακιγιάζ.

 

Mάσκες μάσκες μάσκες: Κι όταν οι Απόκριες περάσουν, προσπάθησε να διώξεις την κούραση, την αφυδάτωση, την ταλαιπωρία του προσώπου από το έντονο μακιγιάζ, φρόντισε να εξαφανίσεις τα σημάδια της κούρασης με μια καλή μάσκα.

 

Copyright © 2024 geapharmacy.gr
Inspirational Creation by Advisable
Powered by Ecommercen