Το καλάθι μου

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€
*Ισχύει για παραγγελίες έως 3 κιλά σε βάρος ή όγκο.
Προϊόντα: {{countCartProducts}}
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Τα άρθρα μας

4 tips για να προετοιμαστείς σωστά για την ημέρα του Aγίου Βαλεντίνου

4 tips για να προετοιμαστείς σωστά για την ημέρα του Aγίου Βαλεντίνου

Με την ημέρα του Aγίου Βαλεντίνου να πλησιάζει, η σωστή προετοιμασία δεν μπορεί να γίνει μία ώρα πριν βγεις. Αν θέλεις βελούδινο δέρμα που θα λάμπει, θα πρέπει να ακολουθήσεις τα παρακάτω 4 tips:

1. Κάνε ένα αρωματικό αφρόλουτρο.

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις πριν την ημέρα του αγίου Βαλεντίνου είναι να αδειάσεις λίγο το φορτωμένο σου πρόγραμμα και να βρεις χρόνο για να απολαύσεις ένα αφρόλουτρο. Γέμισε τη μπανιέρα με τα αγαπημένα σου άλατα, βάλε και μία ενυδατική μάσκα προσώπου και μία μάσκα στα μαλλιά και χαλάρωσε.

2. Επίλεξε τα σωστά προϊόντα μακιγιάζ.

Καθώς θα ανυπομονείς για την ρομαντική βραδιά, άφησε το δέρμα σου να αναπνεύσει λίγο. Προσπάθησε να μην φοράς makeup τις ημέρες που δεν χρειάζεται ή να βάζεις λιγότερα προϊόντα μακιγιάζ στο πρόσωπό σου, τουλάχιστον μία εβδομάδα νωρίτερα. Επίσης, βρες από πριν στο Instagram ποιο μακιγιάζ θέλεις να κάνεις και βρες τα κατάλληλα καλλυντικά.

3. Κάνε μία απολέπιση για απαλό δέρμα.

Και επειδή μία μάσκα δεν αρκεί, φρόντισε πριν από την ενυδάτωση να έχεις κάνει μία απολέπιση στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα σου. Με αυτό τον τρόπο θα καθαρίσει και θα ενυδατωθεί βαθιά το δέρμα σου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο σύντροφός σου θα σε ευγνωμονεί για αυτό την ημέρα του αγίου Βαλεντίνου.

4. Βρες τα κατάλληλα αιθέρια έλαια.

Ακόμα και αν δεν πρόκειται να βγεις εκείνη την ημέρα αλλά σχεδιάζεις να την περάσεις στο σπίτι, θα πρέπει να δημιουργήσεις τη σωστή ατμόσφαιρα. Ο καλύτερος τρόπος να το κάνεις είναι να χαμηλώσεις τα φώτα και να ανάψεις το ρεσό στην αγαπημένη σου βάση για αιθέρια έλαια. Η μυρωδιά τους θα γεμίσει όλο τον χώρο ενώ η φλόγα θα κάνει την ατμόσφαιρα μαγική.

Bρες όποιο δώρο θέλεις για το άλλο σου μισό, στη Gea!

Copyright © 2024 geapharmacy.gr
Inspirational Creation by Advisable
Powered by Ecommercen