Το καλάθι μου

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€
*Ισχύει για παραγγελίες έως 3 κιλά σε βάρος ή όγκο.
Προϊόντα: {{countCartProducts}}
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Τα άρθρα μας

3 Τips Ομορφιάς που πρέπει να δοκιμάσεις την άνοιξη!

3 Τips Ομορφιάς που πρέπει να δοκιμάσεις την άνοιξη!

Η άνοιξη, μαζί με την αλλαγή του καιρού, φέρνει και μία διάθεση για αλλαγή στην εμφάνισή σου. Ήρθε η ώρα να αναβαθμίσεις την ρουτίνα ομορφιάς σου με τα tips ακολουθούν.


1. Απομάκρυνε το «χειμερινό δέρμα».
Την άνοιξη, τα χέρια και τα πόδια σου είναι ακάλυπτα. Μπορεί όχι ακόμα, αλλά μην ξεχνάς ότι θα πρέπει να τους δείξεις λίγη φροντίδα. Απομάκρυνε το ξηρό, χειμωνιάτικο δέρμα με ένα προϊόν απολέπισης, ιδανικά μετά το ντους και βάλε γρήγορα μετά την ενυδατική σου, ενώ το δέρμα σου θα είναι ακόμα λίγο νωπό, για extra ενυδάτωση. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι κυκλικές στη διάρκεια της απολέπισης και να μην το παρακάνεις, αφού μία με δύο φορές την εβδομάδα είναι το ιδανικό. Έτσι, θα αποκτήσεις λαμπερό δέρμα, έτοιμο για τον ήλιο της άνοιξης.


2. Ενυδατώσου περισσότερο.
Μέχρι τώρα το δέρμα σου κρυβόταν πίσω από κασκόλ, ζιβάγκο, κουκούλες και σκουφάκια. Αυτό σημαίνει ότι το δέρμα στον λαιμό και στα αυτιά σου μπορεί να έχει αφυδατωθεί σημαντικά και να έχει ερεθιστεί, ιδιαίτερα από την τριβή των χειμωνιάτικων μάλλινων. Αφού λοιπόν θα κάνεις την απολέπισή σου, μην ξεχάσεις την ενυδάτωση με μία πλούσια κρέμα και έπειτα, συνέχισε με μία πιο ελαφριά λοσιόν για τη νέα σεζόν. Η επιλογή της λοσιόν είναι καλύτερη γιατί, καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει περισσότερο, αυξάνεται και η παραγωγή ελαίων στο δέρμα και ο ιδρώτας. Έτσι, μία πιο ελαφριά λοσιόν μπορεί να διατηρήσει και τους πόρους σου καθαρούς και να σε ενυδατώσει επαρκώς.


3. Μην ξεχνάς το αντηλιακό σου.
Και μαζί με τον ήλιο θα πρέπει να εμφανιστεί στο ράφι σου και το αντηλιακό σου, αν δεν το είχες και όλο τον χειμώνα όπως θα έπρεπε. Βρες ένα αντηλιακό με προστασία τόσο από την επικίνδυνη ακτινοβολία UVA αλλά και την UVB. Και μην ξεχνάς να το βάζεις πριν βγεις από το σπίτι, άσχετα με τον καιρό ή ότι θα μείνεις στο αμάξι, αφού ο ήλιος μπορεί να διαπεράσει τα σύννεφα αλλά και το τζάμι του αυτοκινήτου.

Copyright © 2024 geapharmacy.gr
Inspirational Creation by Advisable
Powered by Ecommercen