Το καλάθι μου

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€
*Ισχύει για παραγγελίες έως 3 κιλά σε βάρος ή όγκο.
Προϊόντα: {{countCartProducts}}
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Τα άρθρα μας

3 πράγματα που μπορείς να κάνεις για να τονώσεις τον εαυτό σου τη νέα χρονιά

3 πράγματα που μπορείς να κάνεις για να τονώσεις τον εαυτό σου τη νέα χρονιά

Το 2019 έφυγε και μία νέα δεκαετία μόλις ξεκίνησε. Και όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος πρέπει να βάλεις κάτω τα πράγματα που θες να πετύχεις και να σημειώσεις τα δικά σου resolutions. Μπορεί να μην έχεις την απόλυτη επιτυχία σε όλα, όμως όσα και να πετύχεις θα είναι καλό για σένα και την ψυχολογία σου.

Τη νέα αυτή χρονιά ίσως θα πρέπει να σταματήσεις να γκρινιάζεις για ασήμαντα πράγματα, και να αρχίσεις να δίνεις σημασία σε αυτά που είναι πραγματικά σημαντικά. Σίγουρα υπάρχουν πολλοί στόχοι που μπορείς να βάλεις και φέτος, και όχι δεν εννοούμε μόνο το να χάσεις κιλά. Υπάρχει και η ψυχολογική τόνωση, πέρα από τη διατροφική-γυμναστική και ίσως θα έπρεπε να εστιάσεις και σε αυτή λίγο.

Υπάρχουν πράγματα που μπορούν να σε βοηθήσουν, όπως για παράδειγμα να βρεις τις ιδανικές για εσένα βιταμίνες, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα, υπάρχουν όμως και τρία πράγματα που μπορείς να κάνεις, εάν θες να τονωθείς και ψυχολογικά, προκειμένου να έχεις κουράγιο να κάνεις πράγματα μέσα στη χρονιά.

#1. Μην κάνεις τίποτα

Ναι, ακούγεται κάπως αστείο και περίεργο, όμως θα σου εξηγήσουμε τι εννοούμε. Οι ειδικοί αναφέρουν πως όλοι χρειαζόμαστε ένα timeout στην καθημερινότητά μας. Χρειάζεσαι 10 με 15’ τη μέρα για να μένεις με τον εαυτό σου και να χαλαρώνεις. Αυτό το χρονικό όριο που περνάς μόνη σου επιτρέπει να αποσυνδεθείς από όλες τις άλλες φωνές γύρω σου, συμπεριλαμβανομένου του συζύγου, των παιδιών, των δικών σου ανθρώπων, των εργοδοτών, και φίλων. Είμαστε τόσο απασχολημένοι με τονα ακούμε τα συναισθήματα, τις επιθυμίες και τις ανάγκες των άλλων που καταλήγουμε να παραμελούμε να φροντίσουμε τα δικά μας θέλω.

#2. Χρησιμοποίησε τη φαντασία σου

Οι ειδικοί αναφέρουν επίσης πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη φαντασία σου για να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου. Σκέψου κάποιον που θαυμάζεις πολύ για την αυτοπεποίθησή του και τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα πράγματα, και φαντάσου πως είσαι αυτός ο άνθρωπος. Πως συμπεριφέρεσαι με τον ίδιο τρόπο, έχεις φουλ αυτοπεποίθηση και αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις μόνη σου. Με την πάροδο του χρόνου και την εξάσκηση, δεν θα χρειάζεται πια να φαντάζεσαι πως είσαι κάποια άλλη. Θα έχεις βρει τον εαυτό σου, και πλέον θα διεκδικείς μόνη σου πράγματα για τον εαυτό σου χωρίς να φοβάσαι.

#3. Να γυμνάζεσαι καθημερινά

Μόνο καλό μπορείς να κάνεις με αυτό στον εαυτό σου. Κάνε κάθε μέρα έναν περίπατο με τα πόδια ή με ποδήλατο. Η άσκηση βοηθάει στην αύξηση των καλών ενδορφινών. Διάλεξε να κάνεις κάτι που σε διασκεδάζει και κάνε το σε καθημερινή βάση. Θα βλέπεις την πρόοδό σου και έτσι θα μεγαλώνει και η αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.

 

Bonus: Ενίσχυσε τη διατροφή σου με τα απαραίτητα συμπληρώματα που θα καλύψουν τις ανάγκες σου και εμπιστεύσου ένα ελεγμένο και αποτελεσματικό detox συμπλήρωμα που θα σε βοηθήσει να χτίσεις το σώμα που θες για τη νέα χρονιά. 

Copyright © 2024 geapharmacy.gr
Inspirational Creation by Advisable
Powered by Ecommercen