Το καλάθι μου

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39€
Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€
SCHOLL Νυχοκόπτης 1τμχ

SCHOLL Νυχοκόπτης 1τμχ

Κωδικός προϊόντος: 550168
Ο Νυχοκόπτης Scholl είναι ιδανικός για ασφαλές κόψιμο σκληρών και χοντρών νυχιών, ενώ είναι ειδικά σχεδιασμένος για ίσιο κόψιμο ώστε να εμποδίζεται η παρείσφρηση των νυχιών των ποδιών στο δέρμα. Έχει εργονομική λαβή για χρήση με ακρίβεια και ασφάλεια καθώς και πλαστική θήκη που συγκεντρώνει τα κομμέ …
Με την αγορά αυτού του προϊόντος κερδίζετε + 33 Gea Points
-20%
Τιμή: 5.08€ 4.06€

BARCODE: 5038483193884

Ο Νυχοκόπτης Scholl είναι ιδανικός για ασφαλές κόψιμο σκληρών και χοντρών νυχιών, ενώ είναι ειδικά σχεδιασμένος για ίσιο κόψιμο ώστε να εμποδίζεται η παρείσφρηση των νυχιών των ποδιών στο δέρμα. Έχει εργονομική λαβή για χρήση με ακρίβεια και ασφάλεια καθώς και πλαστική θήκη που συγκεντρώνει τα κομμένα νύχια για μεγαλύτερη ευκολία και υγιεινή.

Οδηγίες Χρήσης:

Ανασηκώστε το μεταλλικό βραχίονα, γυρίστε τον 180 μοίρες και κατεβάστε τον ξανά στη θέση του. Κόβετε τα νύχια πάντα ίσια και όχι πολύ κοντά, για να μην μεγαλώσουν μέσα στο δέρμα. Η πλαστική θήκη βγαίνει εύκολα για να αφαιρέσετε τα κομμένα νύχια.

Προφυλάξεις: 

Για εξωτερική χρήση μόνο. Κρατήστε το μακριά από παιδιά. Μην κόβετε τις γωνίες των νυχιών γιατί μπορεί να μεγαλώσουν μέσα στο δέρμα.

Συχνά, μαζί με το προϊόν αυτό, οι χρήστες επιλέγουν:

32 Πόντοι
-20%
SCHOLL Ελαφρόπετρα 1τμχ
4.98€ 3.98€
Copyright © 2020 geapharmacy.gr
Inspirational Creation by Advisable
Powered by Ecommercen