Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39€ και έως 3kg σε βάρος ή όγκο
telephone 210 9931394
210 9931394

ABOCA Fitomagra Libramed - 138tabs

Για την αντιμετώπιση του υπερβολικού βάρους και της παχυσαρκίας και για τη μείωση της κοιλιακής περιφέρειας. Tο Libramed είναι ένα Ιατροτεχνο … Διαβάστε περισσότερα
Κωδικός: 27897
Barcode: 8032472005452

Τιμή: 39.80€  

23.88€

Κερδίζετε: 15.92€ (-40%)

-+

Περισσότερα προϊόντα
από την εταιρία ABOCA

Για την αντιμετώπιση του υπερβολικού βάρους και της παχυσαρκίας και για τη μείωση της κοιλιακής περιφέρειας.

Tο Libramed είναι ένα Ιατροτεχνολογικό Προϊόν κλινικά ελεγμένο για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά του στην αντιμετώπιση του υπερβολικού βάρους και της παχυσαρκίας. Διευκολύνει τη μείωση του σωματικού βάρους και της κοιλιακής περιφέρειας.
 

ΔΡΑΣΗ
Το Libramed ελέγχει τις μεταγευματικές γλυκαιμικές εξάρσεις, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη συνέχεια στη συγκέντρωση γλυκόζης και ινσουλίνης στο αίμα, ούτως ώστε να περιορίζεται η λιπογένεση (συσσώρευση λίπους στα λιποκύτταρα) και η αίσθηση της πείνας.
Το Libramed οφείλει τη δράση του στο Policaptil Gel Retard®, ένα σύμπλεγμα πολυσακχαριδικών μακρομορίων που έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και, χάρη στη συνεργική δράση των συστατικών του, είναι εξαιρετικά ισχυρό στη δημιουργία γέλης.
Πράγματι, το Policaptil επιτρέπει τη δημιουργία, εντός του εντέρου, μιας γέλης, η οποία επιδρά στους υδατάνθρακες, μειώνοντας την απορροφώμενη ποσότητά τους καθώς και την ταχύτητα απορρόφησής τους (δράση retard). Χάρη στις ιδιότητες της γέλης αυτής, η δράση του Libramed περιορίζει επίσης την απορρόφηση του λίπους, μειώνοντας τη μεταγευματική υπνηλία, διευκολύνοντας τη διέλευση από το έντερο και ρυθμίζοντας τη συνεκτικότητα των κοπράνων.
 

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ
Χάρη στο σύμπλεγμα Policaptil Gel Retard®, το οποίο έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, η δράση του Libramed ελέγχει τις γλυκαιμικές εξάρσεις, περιορίζοντας τη συσσώρευση του λίπους και την αίσθηση της πείνας.
Χάρη σε αυτόν το μηχανισμό δράσης, το Libramed σε συνδυασμό με ισορροπημένη διατροφή και τακτική φυσική δραστηριότητα, διευκολύνει τη μείωση του βάρους και της κοιλιακής περιφέρειας και ως εκ τούτου ενδείκνυται για:

Ενήλικες
• Σε περίπτωση υπερβολικού βάρους και παχυσαρκίας
• Με αυξημένες τιμές κοιλιακής περιφέρειας, ακόμα και με φυσιολογικό βάρος

Παιδιά 8 ετών και άνω
• Σε περίπτωση υπερβολικού βάρους και παχυσαρκίας

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα που θέλετε με 3 τρόπους:

 

α. ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ

Κάνετε την αγορά σας ηλεκτρονικά οποιαδήποτε στιγμή!

 

β. ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ

Μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε για να κάνετε την παραγγελία σας στο 210 9931394.

Το τηλεφωνικό μας κέντρο εξυηρετεί Δευτέρα έως Παρασκευή 9πμ με 5μμ.

γ. EMAIL

Στείλτε μας την παραγγελία σας στο info@geapharmacy.gr

 

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επιλέξετε ΑΠΟΣΤΟΛΗ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ.

 

Εάν τα προϊόντα δεν έχουν την ένδειξη "Σε αναμονή" η παραγγελία σας θα φύγει από το κατάστημα μας σε 1-2 εργάσιμες και θα σας παραδοθεί με courier (Γενική Ταχυδρομική).

Για παραλαβή από το κατάστημα είναι απαραίτητο να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας online ή τηλεφωνικώς. Η παραλαβή πρέπει να γίνει μέσα σε 3 εργάσιμες διαφορετικά η παραγγελία ακυρώνεται.

Ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών: 3 δισκία πριν από τα δύο βασικά γεύματαΠαιδιά από 8 έως 12 ετών: 2 δισκία πριν από τα δύο βασικά γεύματα  Η συνιστώμενη δόση πρέπει να λαμβάνεται με ένα γεμάτο ποτήρι νερό, ενώ πρέπει να δίδεται προσοχή ώστε η κατάποση του κάθε δισκίου να γίνεται ξεχωριστά. Να αποφεύγεται η μάσηση και η σύνθλιψη του δισκίου με τα δόντια.Σε περίπτωση αντιμετώπισης δυσκολίας στην κατάποση, μπορείτε να διαλύσετε τα δισκία σε χλιαρό νερό ή σε αφεψήματα χωρίς προσθήκη ζάχαρης, ανακατεύοντας μέχρι την πλήρη διάλυσή τους. Το υγρό που προκύπτει πρέπει να καταναλώνεται εντός ολίγων λεπτών, πριν δημιουργηθεί η γέλη. Δεν συνιστάται η απευθείας κατάποση των δισκίων σε άτομα που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην κατάποση, στην οποία περίπτωση τα δισκία πρέπει να διαλύονται προληπτικά, σύμφωνα με την περιγραφή στην ενότητα Τρόπος Χρήσης. Συνιστάται η πρόσληψη του προϊόντος να λαμβάνει χώρα τ …
CHILLY BOTTLES
Νέα σχέδια και χρώματα!
24 ώρες κρύο/ 12 ώρες ζεστό
Αρχιμήδους 64, Ηλιούπολη
210 9931394

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Gea Pharmacy και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.