Το καλάθι μου

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39€
*Ισχύει για παραγγελίες έως 3 κιλά σε βάρος ή όγκο.
Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€

Στον χώρο των εργαστηρίων μας παρασκευάζονται με συνθήκες good laboratory practice από εξειδικευμένο προσωπικό (φαρμακοποιοί, πτυχ. βοηθοί φαρμακείου, βοηθ. εργαστηριού μικροβιολογίας) ομοιοπαθητικά σκευάσματα (όλων των μορφών και δυναμοποιήσεων), γεμμοθεραπευτικά, φυτοθεραπευτικά, αρωματοθεραπευτικά, δερματολογικά σκευάσματα.

Επειδή ο κάθε ένας μας είναι διαφορετικός από τον άλλο, γι΄αυτό κάθε φαρμακοτεχνική συνταγή μπορεί να πραγματοποιηθεί για διαφορετικές ανάγκες. Σε συνεργασία με τον θεράποντα γιατρό έχουμε τη δυνατότητα να προσαρμόσουμε την περιεκτικότητα και τη μορφή χορήγησης ενός φαρμάκου, σύμφωνα με τις ατομικές ανάγκες του ασθενή. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη δημιουργία καψουλών, πόσιμων διαλυμάτων και εναιωρημάτων, υπόθετων, τοπικής χρήσης αλοιφών κλπ. Μπορεί επίσης να αφορά την προσθήκη αρωμάτων ή την παρασκευή ενός, χωρίς χρωστικές ή χωρίς συντηρητικά, φαρμάκου.

Παρέχουμε την υψηλότερη ποιότητα, σε φαρμακοτεχνικά σκευάσματα που δεν είναι διαθέσιμα από τις φαρμακευτικές εταιρείες. Είτε ψάχνετε για ένα φαρμακοτεχνικό σκεύασμα είτε χρειάζεστε συμβουλές για τα φάρμακά σας, ανεξάρτητα από τις ανάγκες σας, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

Δείτε περισσότερα εδώ

Copyright © 2020 geapharmacy.gr
Inspirational Creation by Advisable
Powered by Ecommercen