Το καλάθι μου

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39€
Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€
BACH Cerato -Ανθοΐαμα Κερατόστιγμα No5 - 20ml

BACH Cerato -Ανθοΐαμα Κερατόστιγμα No5 - 20ml

Κωδικός προϊόντος: 17242
  Δημιουργημένα από τη δεκαετία του ’30 από το γιατρό Dr Bach, τα ανθοϊάματα είναι 38 ιάματα βασισμένα σε άνθη, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των αρνητικών συναισθημάτων της καθημερινής ζωής. Κάθε ίαμα ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένο αρνητικό συναίσθημα και μπορούν να χρησιμοποιηθού …
Με την αγορά αυτού του προϊόντος κερδίζετε + 95 Gea Points
-40%
Τιμή: 19.90€ 11.81€

BARCODE: 5000488103052

 

Δημιουργημένα από τη δεκαετία του ’30 από το γιατρό Dr Bach, τα ανθοϊάματα είναι 38 ιάματα βασισμένα σε άνθη, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των αρνητικών συναισθημάτων της καθημερινής ζωής. Κάθε ίαμα ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένο αρνητικό συναίσθημα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο μεμονωμένα όσο και σε συνδυασμό με άλλα ιάματα προκειμένου να δημιουργηθεί ένα μείγμα που θα ταιριάξει απόλυτα στις ανάγκες και το χαρακτήρα σας

Όταν χρειάζεται να δείξετε περισσότερη ανοχή στους άλλους και να καλλιεργήσετε την ενσυναίσθηση σας.

 

 

Δεν έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στη γνώμη σας. Ζητάτε συνέχεια συμβουλές.

Cerato (Ceratostigma Willmottiana)

Το Cerato είναι για τους ανθρώπους που δεν εμπιστεύονται την κρίση τους στη λήψη αποφάσεων. Ξέρουν πραγματικά τι θέλουν και τι χρειάζονται αλλά αν και έχουν εσωτερική φρόνηση και μπορούν να είναι ιδιαίτερα διαισθητικοί, επιδιώκουν συνεχώς τις συμβουλές και την επιβεβαίωση από τους άλλους και θα ακολουθήσουν τις συμβουλές κάποιου άλλου παρά να εμπιστεύονται τον εαυτό τους. Όταν είναι άρρωστοι, είναι πιθανό να δοκιμάσουν μια σειρά συνταγών που συστήνονται από άλλους ανθρώπους.

Η θετική δυνατότητα Cerato παρουσιάζεται σε εκείνοι που εμπιστεύονται την εσωτερική φρόνησή τους και την ακολουθούν. Απόλυτα με αυτοπεποίθηση -σίγουροι και αποφασιστικοί , είναι σε θέση να βρούν και να ακολουθήσουν την αληθινή κλίση τους.

 

Βάλτε 2 σταγόνες Cerato σε ένα ποτήρι νερό και πίνετε γουλιές σε διαστήματα. Ξαναγεμίστε αν χρεαστεί

Για χρήση και με άλλα ανθοιάματα , προσθέστε 2 σταγόνες Cerato σε μπουκάλι 30ml (μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι επτά ανθοιάματα σε αυτό το μπουκάλι), συμπληρώστε με μεταλλικό νερό και πάρτε τέσσερις σταγόνες τουλάχιστον τέσσερις φορές ημερησίως.

Εάν χρεαστεί , τα ανθοιάματα Bach μπορούν να τα παρετε απευθείας επάνω στη γλώσσα, ή να επάνω στα χείλια, πίσω από τα αυτιά, ή στους κροτάφους και τους καρπούς. Μπορείτε να πάρετε ανθοιάματα Bach όσο συχνά θέλετε . Εάν είστε σε μια τέτοια διάθεση ή μια κρίση, μπορεί μόνο να χρειαστείτε μια δόση, αλλά εάν έχετε αισθανθεί τον ίδιο τρόπο για κάποιο χρόνο, μπορείτε να πάρετε ανθοιάματα Bach για όσο καιρό χρειάζεστε.

 

.

Συχνά, μαζί με το προϊόν αυτό, οι χρήστες επιλέγουν:

95 Πόντοι
-40%
BACH Beech- Ανθοΐαμα Οξυά No3 - 20ml
19.90€ 11.81€
95 Πόντοι
-40%
BACH Elm- Ανθοΐαμα Φτελιά No11 - 20ml
19.90€ 11.81€
Copyright © 2020 geapharmacy.gr
Inspirational Creation by Advisable
Powered by Ecommercen